Locul 97: Bill Medley & Jennifer Warners – The Time of My Life

Piesa a fost lansată în 1987, fiind compusă de Franke Previte, Donald Markowitz şi John DeNicola, special pentru filmul „Dirty Dancing”, din a cărui distribuţie au făcut parte Patrick Swayze şi Jennifer Gray.

„The Time of My Life”, în interpretarea lui Bill Medley şi Jennifer Warners, a fost premiată cu Oscar în 1988 pentru „cel mai bun cântec original”. Aceeaşi piesă a câştigat şi un Glob de Aur şi multiple premii Grammy pentru coloana sonoră şi a reuşit să-i surclaseze în top-uri pe Michael Jackson şi Bruce Springsteen devenind una dintre cele mai vândute piese.

„Dirty Dancing” spune povestea lui Frances(Jennifer Grey), o adolescentă răsfăţată, care ajunge să se îndrăgostească de instructorul său de dans, Johnny Castle(Patrick Swayze).

Deşi în film Baby se îndrăgosteşte de Johnny Castle, în afara platoului cei doi nu se suportau deloc, de la o colaborare anterioară a filmului “Red Dawn.” Nimeni nu se aştepta ca filmul să aibă un succes atât de mare încasând peste 214 milioane de dolari.

Toată povestea e presărată cu dramatism, cu emoţie şi, mai ales, cu momente inedite de dans.

Be the first to comment

Leave a Reply