Locul 34: Shakira – Try Everything

Piesa face parte din coloana sonoră a filmului de animaţie “Zootopia” (“Zootropolis”), produs de studiourile Walt Disney Pictures. Shakira dă viaţă prin vocea sa personajului “Gazelle”, un star pop din pelicula “Zootopia”. Cântecul a fost compus de Sia Furler, Mikkel Storleer Eriksen şi Tor Erik Hermansen.

ZOOTOPIA in regia lui Byron Howard (Tangled) si Rich Moore (Wreck-It Ralph) are actiunea plasata intr-o lume a animalelor, care traiesc dupa niste reguli asemanatoare cu cele ale oamenilor. Actiunea se centreaza pe Juddy Hopps, (Ginnifer Godwin) un iepure micut, politist, care nu prea este luat in serios.

Cântăreaţa columbiană a vândut peste 60 de milioane de discuri pe plan mondial şi a câştigat nenumărate premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy şi câteva World Music Awards, American Music Awards şi Billboard Music Awards, pentru a aminti doar o parte. Shakira este singurul artist din America de Sud care a avut o melodie pe locul 1 în Statele Unite şi a avut 4 dintre cele 20 de hit-uri cu cele mai mari vânzări, din ultimul deceniu.

Superstarul internaţional Shakira a acceptat cu drag să-şi împrumute vocea lui Gazelle: „Sunt extrem de recunoscătoare să fac parte din acest proiect extraordinar”, spune cântăreaţa. „Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, şi-l lasă pe spectator cu un mesaj grozav şi o inimă plină de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animaţie pe care le-am văzut vreodată şi îndrăznesc să spun că spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat ea.

Gazelle e cel mai mare star pop din Zootropolis. Adorată în întreaga lumea de turme de fani, Gazelle este o celebritate conştientă de probleme sociale, fiind în egală măsură talentată şi sufletistă. „Gazelle întruchipează cu adevărat spiritul oraşului, unde oricine poate fi orice. Mesajul ei este unul bazat pe speranţă, acceptare a celorlalţi, prietenie şi camaraderie”, spune regizorul Rich Moore.

Pelicula “Zootopia” a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film de animatie, in cadrul celei de 89-a editii a galei premiilor Academiei americane de film, marcand un an record pentru gigantul Disney.

Be the first to comment

Leave a Reply