Locul 17: Marc Anthony – You Sang To Me

Pe numele adevarat Marco Antonio Muniz, Marc Anthony s-a nascut pe 16 septembrie 1968 in New York City (SUA), fiind un artist de origine portoricana. Si-a inceput cariera muzicala ca vocalist pentru Freestyle music and Underground New York House music acts. In 1992, Marc si-a schimbat stilul de la freestyle music la salsa si alte genuri spaniole.

In 1993, a lansat albumul de muzica salsa Otra Nota si a sustinut mai multe turnee prin America, devenind un star al muzicii spaniole. In 1995, a lansat albumul Todo a su tiempo si a castigat premiul Hot Tropical Artist of the Year. A primit si o nominalizare la Grammy pentru piese ca: “Te Conozco Bien”, “Hasta Ayer”, “Nadie Como Ella”, “Se Me Sigue Olvidando”, “Te Amare” si “Llegaste A Mi”. Adevaratul succes a venit insa in 2001, cand a lansat un album de salsa, Libre, care a primit discul de aur si a stat 14 saptamani pe prima pozitie in topul Billboard Latin Albums.

Anthony este artistul cu cele mai mari vânzări de salsa tropical din toate timpurile. A primit de două ori premiul Grammy, de cinci ori premiul Grammy Latino și a vândut mai mult de 12 milioane albume în toată lumea. S-a căsătorit cu Jennifer Lopez în 2004, dar cuplul a anunțat separarea lor pe 15 iulie 2011.

Printre cele mai cunoscute cantece ale lui Marc Anthony se numara “I Need to Know”, “My Baby You”, “You Sang to Me”, dar si duetele cu Jennifer Lopez (“No Me Ames” si “Escapemonos”), Tina Arena (“I Want to Spend My Lifetime Loving You”) si Jessica Simpson (“There You Were”).

Be the first to comment

Leave a Reply