Locul 11: Rihanna – Diamonds

“Diamonds” este o piesă extrasă de pe albumul “Unapologetic“. Pentru acest single, Rihanna a primit nominalizări la MTV Europe Music Award pentru cel mai bun cântec, Premiul World Music pentru cel mai bun videoclip din lume, Premiul World Music pentru cel mai bun cântec din lume, Premiul YouTube Music pentru fenomenul Youtube şi Premiul Teen Choice pentru cea mai bună piesă R&B/hip hop.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. A câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/You Tube – cu 7 milioane de accesări.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este şi un idol al modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) este o cântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiași an. Discul conține o mixtură între stilurile pop, reggae și dancehall, evidențiată prin intermediul unor influențe preluate din muzica caraibiană.

Be the first to comment

Leave a Reply