DCNews | Prezidențiale 2019. Remus Borza, scenariu negru pentru Viorica Dăncilă. ”Trădare a unor baroni din PSD!”

”Aici e o trădare a unor baroni din PSD, ar trebui să o susțină mai mult. Totuși, Viorica Dăncilă a venit într-un moment de răscruce. Nu știu de ce ai putea s-o acuzi pe femeia asta! În majoritatea situațiilor e bine intenționată, doar că presiunea e foarte mare și nu are cei mai buni și mai loiali și înțelepți sfătuitori. Viorica Dăncilă, de una singură, a început să comunice, urcă. Era la coadă, a ajuns deja pe locul doi, l-a surclasat pe Dan Barna, care era favorit.” a spus Remus Borza, în cadrul emisiunii transmise de DCNews.

El a mai spus că efectul trecerii moțiunii de cenzură ”va fi catastrofal pentru Dăncilă, pentru că e posibil să piardă președinția partidului, susținerea pentru prezidențiale, probabil PSD va fi preluat de gruparea Stănescu – Ciolacu”.

Totodată, dacă nu va cădea Guvernul, Remus Borza spune că Viorica Dăncilă are șanse să fie în turul doi contra lui Klaus Iohannis, dar nu-i dă șanse să-l învingă.

”Indiferent pe cine ar avea Iohannis contracandidat, Iohannis e președinte” a afirmat Remus Borza.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/WwLYZbD92H0?start=3316″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Be the first to comment

Leave a Reply